Forest Green Rovers is door FIFA en UEFA erkend als 's werelds groenste voetbalclub. Vandaag maakt de club die naam nog eens waar met de voorstelling van de nieuwe outfit die twee seizoenen lang moet meegaan. De truitjes en broekjes zijn voor vijftig procent vervaardigd uit bamboe, een snelgroeiend en duurzaam materiaal, en kregen voor de gelegenheid een groen-zwarte zebraprint mee.

Hiermee bevat de outfit naar verluidt een pak minder plastics dan een standaard voetbalplunje.

Veganistisch en klimaatneutraal

Forest Green Rovers serveert enkel veganistisch eten en drinken voor zowel de spelers en het bredere team als de supporters.

De ploeg kreeg vorig jaar ook als eerste het certificaat van klimaatneutraliteit van de Verenigde Naties omdat de club voor honderd procent op duurzame energie draait.

Forest Green Rovers is door FIFA en UEFA erkend als 's werelds groenste voetbalclub. Vandaag maakt de club die naam nog eens waar met de voorstelling van de nieuwe outfit die twee seizoenen lang moet meegaan. De truitjes en broekjes zijn voor vijftig procent vervaardigd uit bamboe, een snelgroeiend en duurzaam materiaal, en kregen voor de gelegenheid een groen-zwarte zebraprint mee.Hiermee bevat de outfit naar verluidt een pak minder plastics dan een standaard voetbalplunje.Forest Green Rovers serveert enkel veganistisch eten en drinken voor zowel de spelers en het bredere team als de supporters. De ploeg kreeg vorig jaar ook als eerste het certificaat van klimaatneutraliteit van de Verenigde Naties omdat de club voor honderd procent op duurzame energie draait.