Van 190 euro voor een top tot 5480 euro voor zwarte jurk: de ontwerpen mogen dan voor kleintjes gemaakt zijn, de prijzen zijn dat allerminst. Voor zijn nieuwste project haalde Olivier Rousteing inspriatie bij North, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West. Hij maakte voor haar enkele volwassen kledingstukken op kindermaat. 'Het Balmain universum past ook perfect bij kinderen', lezen we in Bustle.

Alle 55 stukken uit de collectie, die in juni in de (online) winkelrekken ligt, zijn gebaseerd op de volwassen mannen- en vrouwencollectie van het modelabel. Voor de promotiecampagne schakelde Rousteing een leger schattige kinderen in, in navolging van zijn #BalmainArmy waarvan de Kardashians, de zusjes Hadid en Jourdan Dunn deel van uitmaken. (AB)

Instagram
© Instagram
Van 190 euro voor een top tot 5480 euro voor zwarte jurk: de ontwerpen mogen dan voor kleintjes gemaakt zijn, de prijzen zijn dat allerminst. Voor zijn nieuwste project haalde Olivier Rousteing inspriatie bij North, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West. Hij maakte voor haar enkele volwassen kledingstukken op kindermaat. 'Het Balmain universum past ook perfect bij kinderen', lezen we in Bustle.Alle 55 stukken uit de collectie, die in juni in de (online) winkelrekken ligt, zijn gebaseerd op de volwassen mannen- en vrouwencollectie van het modelabel. Voor de promotiecampagne schakelde Rousteing een leger schattige kinderen in, in navolging van zijn #BalmainArmy waarvan de Kardashians, de zusjes Hadid en Jourdan Dunn deel van uitmaken. (AB)