Avondshoppen in Brussel en Gent

Op 30 september en 7 oktober pakken de handelaars van de Brusselse bovenstad en de kuip van Gent uit met een unieke shopbelevenis.

Stip aan in je agenda: donderdag 30 september en donderdag 7 oktober. Dan pakken de handelaars van de Brusselse bovenstad en de kuip van Gent uit met een unieke shopbelevenis.

Brussel

Op donderdag 30 september wordt de buurt rond de Louizalaan en de Naamsepoort van 18u30 uur tot 22.30 uur omgevormd tot een ‘late night shopping district’. Zowat driehonderd handelszaken halen voor één avond deejays, expo’s, ontwerpers en kunstenaars in huis, naar het beeld van de Vogue Fashion Celebration Night in New York, Madrid en Parijs.

Surf naar www.louisenight.be voor info en uitnodigingen en ga lekker nazomeren in de luxewijk van de Brusselse bovenstad.

Gent

Ook in Gent vindt er voor de eerste keer een grootse avondshopping plaats in samenwerking met het Gent Festival van Vlaanderen. Professionele muzikanten en studenten aan het conservatorium zorgen er op donderdag 7 oktober voor sfeer in winkels en straten. Ook andere activiteiten, waaronder Swishing (een ruilbeurs voor kleren), worden georganiseerd. Neem zeker eens een kijkje op www.gentverwent.be

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content