De lijn wordt al op 12 september gelanceerd, melden verschillende media. 'La Bryan' heeft er het volste vertrouwen in, ze gewaagt nu al van 'de lancering van the most amazing brand van het komende najaar en de komende winter'. Zowel Bryan als kledingketen ZEB wil voorlopig niet meer informatie kwijt over de samenwerking.

Zeker is wel dat de nieuwe kledij van de 30-jarige Hollywoodvrouw, die onlangs haar scheiding van 'den John' Bryan aankondigde, minder duur zal zijn dan de creaties die ze eerder ontwierp voor de luxemerkenwinkel Dany-May in Antwerpen. (KVDA)

De lijn wordt al op 12 september gelanceerd, melden verschillende media. 'La Bryan' heeft er het volste vertrouwen in, ze gewaagt nu al van 'de lancering van the most amazing brand van het komende najaar en de komende winter'. Zowel Bryan als kledingketen ZEB wil voorlopig niet meer informatie kwijt over de samenwerking. Zeker is wel dat de nieuwe kledij van de 30-jarige Hollywoodvrouw, die onlangs haar scheiding van 'den John' Bryan aankondigde, minder duur zal zijn dan de creaties die ze eerder ontwierp voor de luxemerkenwinkel Dany-May in Antwerpen. (KVDA)