Asos viert dit jaar Kerstmis met Azealia Banks, Ellie Goulding en Charlotte Free. De webshop wist deze drie über-coole fashionista's te strikken voor de komende wintercampagne.
Voor de kerstcampagne wist de populaire webshop Asos maar liefst drie super coole chicks te strikken: Ellie Goulding, Azealia Banks en Charlotte Free. Elke fashionista krijgt een eigen filmpje van 90 seconden waarin er verschillende looks worden getoond. En het goede nieuws is dat alles, maar dan echt alles, wat je in de filmpjes ziet te verkrijgen is bij Asos. Je kan je laten inspireren voor een leuke outfit voor de eindejaarsfeesten. Opvallende stuks: een Azealia's kleurrijke top of Charlotte Free's T-shirt met kralen.

Drie modellen krijgen ook een plekje op de website van Asos, waar je vanalles over hen te weten kunt komen zoals hun beautygeheimen, playlists en modetips.

Hieronder kan je alvast de teaser van de campagne bekijken. De individuele filmpjes worden in de maand november vrijgegeven:

(LVR)

Asos viert dit jaar Kerstmis met Azealia Banks, Ellie Goulding en Charlotte Free. De webshop wist deze drie über-coole fashionista's te strikken voor de komende wintercampagne. Voor de kerstcampagne wist de populaire webshop Asos maar liefst drie super coole chicks te strikken: Ellie Goulding, Azealia Banks en Charlotte Free. Elke fashionista krijgt een eigen filmpje van 90 seconden waarin er verschillende looks worden getoond. En het goede nieuws is dat alles, maar dan echt alles, wat je in de filmpjes ziet te verkrijgen is bij Asos. Je kan je laten inspireren voor een leuke outfit voor de eindejaarsfeesten. Opvallende stuks: een Azealia's kleurrijke top of Charlotte Free's T-shirt met kralen. Drie modellen krijgen ook een plekje op de website van Asos, waar je vanalles over hen te weten kunt komen zoals hun beautygeheimen, playlists en modetips. Hieronder kan je alvast de teaser van de campagne bekijken. De individuele filmpjes worden in de maand november vrijgegeven:(LVR)