De bekende retailer Asos gaf als verklaring voor dit ongelukkige voorval dat ze de producten van de onafhankelijke labels niet zelf online plaatsen. 'Marketplace is een collectie van onafhankelijke labels die akkoord moeten gaan met onze condities. Wanneer ze zich niet houden aan onze regels, worden hun producten onmiddellijk verwijderd,' klinkt het bij Asos.

Het merk in kwestie geeft toe dat hun logo ongepast is en legt uit dat ze eigenlijk doelden op 'slaaf van een merk zijn.' Na kritiek via de sociale media sloegen ze een mea culpa.

(LP)

De bekende retailer Asos gaf als verklaring voor dit ongelukkige voorval dat ze de producten van de onafhankelijke labels niet zelf online plaatsen. 'Marketplace is een collectie van onafhankelijke labels die akkoord moeten gaan met onze condities. Wanneer ze zich niet houden aan onze regels, worden hun producten onmiddellijk verwijderd,' klinkt het bij Asos. Het merk in kwestie geeft toe dat hun logo ongepast is en legt uit dat ze eigenlijk doelden op 'slaaf van een merk zijn.' Na kritiek via de sociale media sloegen ze een mea culpa.(LP)