Ashley Olsen mag weer maar eens een titel aan haar imposante modecurriculum toevoegen. De Olsen twin is verkozen tot de raad van de Council of Fashion Designers of America. Haar tweelingzus Mary-Kate werd echter niet vernoemd.

Deborah Lloyd van Kate Spade en de ontwerper Prabal Gurung zijn de twee overige raadsleden volgens WWD. Hoewel de voormalige kindsterretjes Mary-Kate en Ashley Olsen normaal gezien alles samen doen, werd er geen plaatsje voorzien voor beide zusjes in de raad.

Het trio vervangt Yeohlee Teng, Kenneth Cole en Isabel Toledo die de Emeritus raad zullen vervoegen. Ze geven hun verantwoordelijkheden door aan de drie nieuwe raadsleden, maar mogen hun titel wel behouden.

De verantwoordelijkheden van de raadsleden zijn onder andere dat ze als mentor dienen voor aanstormende Amerikaanse ontwerpers, ze de genomineerden voor een CFDA Award goed- of afkeuren en evenementen organiseren voor de 400 leden van de CFDA.

Hoe er beslist is welke Olsen twin in de raad mag zetelen is niet bekend. (LP)

Ashley Olsen mag weer maar eens een titel aan haar imposante modecurriculum toevoegen. De Olsen twin is verkozen tot de raad van de Council of Fashion Designers of America. Haar tweelingzus Mary-Kate werd echter niet vernoemd. Deborah Lloyd van Kate Spade en de ontwerper Prabal Gurung zijn de twee overige raadsleden volgens WWD. Hoewel de voormalige kindsterretjes Mary-Kate en Ashley Olsen normaal gezien alles samen doen, werd er geen plaatsje voorzien voor beide zusjes in de raad. Het trio vervangt Yeohlee Teng, Kenneth Cole en Isabel Toledo die de Emeritus raad zullen vervoegen. Ze geven hun verantwoordelijkheden door aan de drie nieuwe raadsleden, maar mogen hun titel wel behouden. De verantwoordelijkheden van de raadsleden zijn onder andere dat ze als mentor dienen voor aanstormende Amerikaanse ontwerpers, ze de genomineerden voor een CFDA Award goed- of afkeuren en evenementen organiseren voor de 400 leden van de CFDA. Hoe er beslist is welke Olsen twin in de raad mag zetelen is niet bekend. (LP)