Als u een stier bevecht, kan u dat evengoed in stijl doen. Cayetano Rivera, een van Spanjes topstierenvechters, zal volgende maand de arena van Ronda betreden in een pak van Giorgio Armani. Dat meldt de Britse krant The Independent.

Cayetano Rivera is de jongste telg uit een eminente dynastie van toreadors. Hij trekt het maatpak van de Italiaanse designer aan ter gelegenheid van de Corrida Goyesca op 6 september, een hoogdag voor het stierenvechten.

Armani zegt verheugd te zijn dat Rivera zijn voorstel voor een haute couture pak heeft aanvaard. De ontwerper heeft de geschiedenis van de torero-outfit bestudeerd en de 31-jarige stierenvechter uit verscheidene ontwerpen laten kiezen. Het is een pak geworden in 'greige', de favoriete kleur van Armani, met lange cape en afgeboord in rood fluweel.

Het is een traditie dat toreadors voor de Corrida Goyesca designerpakken dragen. Pablo Picasso tekende in de jaren '50 voor die gelegenheid de outfit voor Rivera's illustere grootvader Antonio Ordonez.

Ann Heylens.

Als u een stier bevecht, kan u dat evengoed in stijl doen. Cayetano Rivera, een van Spanjes topstierenvechters, zal volgende maand de arena van Ronda betreden in een pak van Giorgio Armani. Dat meldt de Britse krant The Independent.Cayetano Rivera is de jongste telg uit een eminente dynastie van toreadors. Hij trekt het maatpak van de Italiaanse designer aan ter gelegenheid van de Corrida Goyesca op 6 september, een hoogdag voor het stierenvechten. Armani zegt verheugd te zijn dat Rivera zijn voorstel voor een haute couture pak heeft aanvaard. De ontwerper heeft de geschiedenis van de torero-outfit bestudeerd en de 31-jarige stierenvechter uit verscheidene ontwerpen laten kiezen. Het is een pak geworden in 'greige', de favoriete kleur van Armani, met lange cape en afgeboord in rood fluweel.Het is een traditie dat toreadors voor de Corrida Goyesca designerpakken dragen. Pablo Picasso tekende in de jaren '50 voor die gelegenheid de outfit voor Rivera's illustere grootvader Antonio Ordonez.Ann Heylens.