Giorgio Armani, die geen uitdaging uit de weg gaat, ontwierp voor bisschop Domenico Mogavero een pastelkleurige kazuifel. Blozend van fierheid, droeg de geestelijke het kledingstuk tijdens de opening van een nieuwe kerk op het Siciliaanse eiland Pantellaria.

De Italiaanse modeontwerper - die een vakantievilla bezit op Pantellaria - liet zich blijkbaar inspireren door de Meditteraanse zeewateren, want op het kleed staan zeesterren en wierachtige vormen afgebeeld.

Volgens de Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON) viel het gewaad erg in de smaak bij de kerkgangers.

Vincent Fobelets

Giorgio Armani, die geen uitdaging uit de weg gaat, ontwierp voor bisschop Domenico Mogavero een pastelkleurige kazuifel. Blozend van fierheid, droeg de geestelijke het kledingstuk tijdens de opening van een nieuwe kerk op het Siciliaanse eiland Pantellaria. De Italiaanse modeontwerper - die een vakantievilla bezit op Pantellaria - liet zich blijkbaar inspireren door de Meditteraanse zeewateren, want op het kleed staan zeesterren en wierachtige vormen afgebeeld. Volgens de Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON) viel het gewaad erg in de smaak bij de kerkgangers. Vincent Fobelets