De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani heeft de garderobe ontworpen voor actrice Jodie Foster in de film Elysium. Dat schrijft WWD.

De kostuums die Jodie Foster draagt in de nieuwe film 'Elysium' zijn van de hand van Giorgio Armani. Hiervoor werkte de Italiaanse ontwerper samen met April Ferry. Zij was verantwoordelijk voor de kostuums in de film. In overleg ging Armani aan de slag voor Foster en ontwierp enkele modieuze, futuristische kostuums voor de actrice.

"Ik vond het een absolute eer en genoegen om kleding te ontwerpen voor mijn goede vriendin Jodie Foster," zegt Armani aan Women's Wear Daily. "Ze blijft een van mijn favoriete actrices. Het is ook fantastisch om te zien hoe ze vorm geeft aan de wereld van het jaar 2154 en tegelijkertijd mijn ontwerpen iets tijdloos geeft."

Het is niet de eerste keer dat Armani meewerkt aan een filmproductie. Zo ontwierp hij onlangs nog interieurs voor de film 'Paranoia', waarin onder meer Harrison Ford een hoofdrol vertolkte. (LVR)

De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani heeft de garderobe ontworpen voor actrice Jodie Foster in de film Elysium. Dat schrijft WWD. De kostuums die Jodie Foster draagt in de nieuwe film 'Elysium' zijn van de hand van Giorgio Armani. Hiervoor werkte de Italiaanse ontwerper samen met April Ferry. Zij was verantwoordelijk voor de kostuums in de film. In overleg ging Armani aan de slag voor Foster en ontwierp enkele modieuze, futuristische kostuums voor de actrice. "Ik vond het een absolute eer en genoegen om kleding te ontwerpen voor mijn goede vriendin Jodie Foster," zegt Armani aan Women's Wear Daily. "Ze blijft een van mijn favoriete actrices. Het is ook fantastisch om te zien hoe ze vorm geeft aan de wereld van het jaar 2154 en tegelijkertijd mijn ontwerpen iets tijdloos geeft." Het is niet de eerste keer dat Armani meewerkt aan een filmproductie. Zo ontwierp hij onlangs nog interieurs voor de film 'Paranoia', waarin onder meer Harrison Ford een hoofdrol vertolkte. (LVR)