De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani kruipt voor de derde Batmanfilm, The Dark Knight Rises, weer achter de ontwerptafel. Net als voor de tweede Batmanfilm in 2008 kreeg Armani de opdracht om opnieuw kostuums te ontwerpen voor het personage van Bruce Wayne, dat gespeeld wordt door Christian Bale. Armani gaat niet het strakke Batmanpak onder handen nemen, maar wel de maatpakken waarin de actieheld - off duty- te zien is.

Modeontwerper Giorgio Armani voorziet Bruce Wayne, het alter-ego van Christian Bale in de laatste Batmanfilm, The Dark Knight Rises, van twee op maat gemaakte kostuums. Hiervoor werkt Armani samen met Lindy Hemming, een gerenommeerd kostuumontwerpster. De kostuums krijgen een speciaal ontworpen label met de naam van het personage Bruce Wayne op.

Armani kleedt ook andere acteurs uit de derde Batmanfilm, waaronder Gardy Oldman, Michael Caine en Joseph-Gordon Levitt. Armani voorziet het personage van actrice Anne Hathaway ook met accessoires uit zijn eigen collecties.

Armani en film

Het is niet de eerste keer dat Armani kleding ontwerpt voor hoofdrolspelers in films. Hij kleedde eerder al de hoofdrolspelers uit Shaft, Ocean's Thirteen en American Gigolo.

The Dark Knight Rises komt in de Belgische filmzalen uit op 25 juli. (LVR)

De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani kruipt voor de derde Batmanfilm, The Dark Knight Rises, weer achter de ontwerptafel. Net als voor de tweede Batmanfilm in 2008 kreeg Armani de opdracht om opnieuw kostuums te ontwerpen voor het personage van Bruce Wayne, dat gespeeld wordt door Christian Bale. Armani gaat niet het strakke Batmanpak onder handen nemen, maar wel de maatpakken waarin de actieheld - off duty- te zien is. Modeontwerper Giorgio Armani voorziet Bruce Wayne, het alter-ego van Christian Bale in de laatste Batmanfilm, The Dark Knight Rises, van twee op maat gemaakte kostuums. Hiervoor werkt Armani samen met Lindy Hemming, een gerenommeerd kostuumontwerpster. De kostuums krijgen een speciaal ontworpen label met de naam van het personage Bruce Wayne op. Armani kleedt ook andere acteurs uit de derde Batmanfilm, waaronder Gardy Oldman, Michael Caine en Joseph-Gordon Levitt. Armani voorziet het personage van actrice Anne Hathaway ook met accessoires uit zijn eigen collecties. Armani en film Het is niet de eerste keer dat Armani kleding ontwerpt voor hoofdrolspelers in films. Hij kleedde eerder al de hoofdrolspelers uit Shaft, Ocean's Thirteen en American Gigolo. The Dark Knight Rises komt in de Belgische filmzalen uit op 25 juli. (LVR)