Victoria Beckham mag dan al de 'Worst Dressed List' van wijlen Richard Blackwell hebben aangevoerd, niet iedereen vindt haar stijlloos. Modegoeroe Giorgio Armani bijvoorbeeld. Want hij heeft haar aangezocht om het gezicht te worden van zijn Emporio-lingeriecollectie voor de lente en zomer van 2009. Gerenommeerde modefotografen Mert Alas and Marcus Piggott staan in voor de fotoshoot.

"Ik kan mij niemand beter wensen. Victoria is een stijlicoon, een dynamische vrouw wiens invloed en herkenbaarheid de groei van Emporio Armani Underwear zullen stimuleren", aldus de Italiaanse modeontwerper.

Victoria wordt hiermee eigenlijk een collega van haar echtgenoot, LA-Galaxy-voetballer David Beckham. Hij prijkte begin dit jaar al levensgroot op de billboards in Armani-onderbroek. Victoria poseerde eerder voor Amerikaans ontwerper Marc Jacobs.

Ann Heylens.

Victoria Beckham mag dan al de 'Worst Dressed List' van wijlen Richard Blackwell hebben aangevoerd, niet iedereen vindt haar stijlloos. Modegoeroe Giorgio Armani bijvoorbeeld. Want hij heeft haar aangezocht om het gezicht te worden van zijn Emporio-lingeriecollectie voor de lente en zomer van 2009. Gerenommeerde modefotografen Mert Alas and Marcus Piggott staan in voor de fotoshoot. "Ik kan mij niemand beter wensen. Victoria is een stijlicoon, een dynamische vrouw wiens invloed en herkenbaarheid de groei van Emporio Armani Underwear zullen stimuleren", aldus de Italiaanse modeontwerper.Victoria wordt hiermee eigenlijk een collega van haar echtgenoot, LA-Galaxy-voetballer David Beckham. Hij prijkte begin dit jaar al levensgroot op de billboards in Armani-onderbroek. Victoria poseerde eerder voor Amerikaans ontwerper Marc Jacobs. Ann Heylens.