Ook de modewereld heeft de weg naar Spotify gevonden. Armani is als eerste modelabel een samenwerking met de populaire muziekstreamdienst aangegaan en heeft een persoonlijke afspeellijst aangeboden.

Het muziekpakket telt in totaal veertig nummers van evenveel verschillende artiesten. Op het menu staan onder andere Cat Power, The XX, Hot Chip, Major Lazer, The Drums en Lianne La Havas.

Spotify-gebruikers kunnen de favoriete tracks van het modehuis beluisteren door zich eerst in te schrijven op het Armani-account.(DB)

Ook de modewereld heeft de weg naar Spotify gevonden. Armani is als eerste modelabel een samenwerking met de populaire muziekstreamdienst aangegaan en heeft een persoonlijke afspeellijst aangeboden. Het muziekpakket telt in totaal veertig nummers van evenveel verschillende artiesten. Op het menu staan onder andere Cat Power, The XX, Hot Chip, Major Lazer, The Drums en Lianne La Havas. Spotify-gebruikers kunnen de favoriete tracks van het modehuis beluisteren door zich eerst in te schrijven op het Armani-account.(DB)