Fashionista's hoeven zich nu niet meer naar de Antwerpse Lombardenvest te begeven om te snuisteren in de kledingrekken van ENES. De boetiek lanceerde zopas haar eigen webshop.

'Heel wat Nederlandse klanten hadden al gevraagd of het mogelijk was om ook online te shoppen bij ENES', klinkt het bij de Antwerpse shop. En zo geschiedde. Sinds enkele dagen kunnen klanten ook op het web terecht om het bont- en ledermerk van ENES, maar ook de andere vele merken in het aanbod, te shoppen. Denk maar aan By Malene Birger, Clio Goldbrenner, Filles à Papa en See by Chloé.

Naast het aanbod van de webshop is er ook een mogelijkheid om volledige looks te bekijken, wishlists te maken en op de hoogte te blijven van alle nieuwe arrivals in de winkel. Bovendien krijgen snelle beslissers 25 euro korting bij hun eerste online aankoop. (AB)

Fashionista's hoeven zich nu niet meer naar de Antwerpse Lombardenvest te begeven om te snuisteren in de kledingrekken van ENES. De boetiek lanceerde zopas haar eigen webshop.'Heel wat Nederlandse klanten hadden al gevraagd of het mogelijk was om ook online te shoppen bij ENES', klinkt het bij de Antwerpse shop. En zo geschiedde. Sinds enkele dagen kunnen klanten ook op het web terecht om het bont- en ledermerk van ENES, maar ook de andere vele merken in het aanbod, te shoppen. Denk maar aan By Malene Birger, Clio Goldbrenner, Filles à Papa en See by Chloé.Naast het aanbod van de webshop is er ook een mogelijkheid om volledige looks te bekijken, wishlists te maken en op de hoogte te blijven van alle nieuwe arrivals in de winkel. Bovendien krijgen snelle beslissers 25 euro korting bij hun eerste online aankoop. (AB)