De All Gone-reeks is een naslagwerk van de meest bijzondere hebbedingen uit de street culture: van limited edition sneakers tot kunst van gerespecteerde artiesten uit de scene.

Na de succesvolle release van het All Gone Book in 2006 zijn Michael Dupouy en zijn team de referentie voor alles wat telt binnen de street culture, wat elk nieuw boek in de reeks tot een gegeerd collector item maakt.

Eerdere boeken in de reeks werden gelanceerd bij Colette in Parijs en Footpatrol in Londen, maar nu is het dus de beurt aan Antwerpen. De place to be deze zaterdag vanaf 18u is de Avenue Sneakerstore. (EK)

De All Gone-reeks is een naslagwerk van de meest bijzondere hebbedingen uit de street culture: van limited edition sneakers tot kunst van gerespecteerde artiesten uit de scene. Na de succesvolle release van het All Gone Book in 2006 zijn Michael Dupouy en zijn team de referentie voor alles wat telt binnen de street culture, wat elk nieuw boek in de reeks tot een gegeerd collector item maakt. Eerdere boeken in de reeks werden gelanceerd bij Colette in Parijs en Footpatrol in Londen, maar nu is het dus de beurt aan Antwerpen. De place to be deze zaterdag vanaf 18u is de Avenue Sneakerstore. (EK)