Vorig jaar werd voor de eerste keer de Antwerp Fashion Night georganiseerd. Een evenement dat Antwerpen als modestad in de kijker wou zetten en een kleine compensatie wou bieden aan het feit dat België nog steeds geen eigen modeweek heeft.

Dit jaar pakt de organisatie het grootser aan en wordt er een heel weekend georganiseerd. Het Antwerp Fashion Festival is een 2-daags evenement dat plaats vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2013.

Net als vorig jaar zullen de meest exclusieve winkels op vrijdagavond hun deuren extra laat openhouden voor bezoekers, maar dit jaar zal ook op zaterdag de stad volledig in het teken van de mode staan. Op de vernieuwde website kan je binnenkort terecht voor het volledige programma en een lijst van de deelnemers. (RDM)

Vorig jaar werd voor de eerste keer de Antwerp Fashion Night georganiseerd. Een evenement dat Antwerpen als modestad in de kijker wou zetten en een kleine compensatie wou bieden aan het feit dat België nog steeds geen eigen modeweek heeft. Dit jaar pakt de organisatie het grootser aan en wordt er een heel weekend georganiseerd. Het Antwerp Fashion Festival is een 2-daags evenement dat plaats vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2013. Net als vorig jaar zullen de meest exclusieve winkels op vrijdagavond hun deuren extra laat openhouden voor bezoekers, maar dit jaar zal ook op zaterdag de stad volledig in het teken van de mode staan. Op de vernieuwde website kan je binnenkort terecht voor het volledige programma en een lijst van de deelnemers. (RDM)