De Belgische lederwarenkunstenares Annelies Timmermans en illustrator Eva Mouton besloten in te zetten voor het goede doel. Eva Mouton voorzag vijf lederen handtasjes van Annelies Timmermans van een unieke dierentekening. Deze tasjes (die zowel als clutch als aan een ketting over de schouder gedragen kunnen worden) worden momenteel geveild op de website van Annelies Timmermans voor Music For Life. De integrale opbrengst van de veiling wordt geschonken aan vzw Plan België.

Eva Mouton reisde samen met Knack Weekend columniste en schrijfster Katrijn Van Bouwel met Plan International naar Niger, waar de organisatie zich inzet voor het verkrijgen van meer rechten voor vrouwen en meisjes. Dagelijks moeten meisjes in Afrika, Azië en Latijns-Amerika heel wat hindernissen en obstakels overwinnen. Kindhuwelijken, tienerzwangerschappen of het vroegtijdig verlaten van de schoolbanken zijn maar enkele voorbeelden van de ongelijkheid tussen jongens en meisjes.

-
© -

Bieden voor het goede doel én een vrolijker garderobe kan je hier

De Belgische lederwarenkunstenares Annelies Timmermans en illustrator Eva Mouton besloten in te zetten voor het goede doel. Eva Mouton voorzag vijf lederen handtasjes van Annelies Timmermans van een unieke dierentekening. Deze tasjes (die zowel als clutch als aan een ketting over de schouder gedragen kunnen worden) worden momenteel geveild op de website van Annelies Timmermans voor Music For Life. De integrale opbrengst van de veiling wordt geschonken aan vzw Plan België. Eva Mouton reisde samen met Knack Weekend columniste en schrijfster Katrijn Van Bouwel met Plan International naar Niger, waar de organisatie zich inzet voor het verkrijgen van meer rechten voor vrouwen en meisjes. Dagelijks moeten meisjes in Afrika, Azië en Latijns-Amerika heel wat hindernissen en obstakels overwinnen. Kindhuwelijken, tienerzwangerschappen of het vroegtijdig verlaten van de schoolbanken zijn maar enkele voorbeelden van de ongelijkheid tussen jongens en meisjes.Bieden voor het goede doel én een vrolijker garderobe kan je hier