Twee grootheden uit de modewereld, Anna Wintour van de Amerikaanse Vogue en modeontwerper Marc Jacobs, droegen op een evenement in New York dezelfde jas van Prada. Fashion faux pas, al konden beiden er blijkbaar wel om lachen. Dat schrijft de Huffington Post.

De bekende hoofdredactrice van het Amerikaanse modetijdschrift Vogue en de modeontwerper Marc Jacobs, die onder meer achter de creaties van Louis Vuitton staat, droegen op de première van 'The Great Gatsby' in New York dezelfde zwarte jas met witte bloemen van het modehuis Prada. Amy Astley, de hoofdredactrice van Teen Vogue, legde beide sterren vast via Instagram met het bijschrift 'Double good'.

Anna Wintour werkt de look af met witte puntige pumps, terwijl Jacobs zijn eigen 'Marc'-sneakers met 'matchting' kousen droeg. (LVR)

Twee grootheden uit de modewereld, Anna Wintour van de Amerikaanse Vogue en modeontwerper Marc Jacobs, droegen op een evenement in New York dezelfde jas van Prada. Fashion faux pas, al konden beiden er blijkbaar wel om lachen. Dat schrijft de Huffington Post. De bekende hoofdredactrice van het Amerikaanse modetijdschrift Vogue en de modeontwerper Marc Jacobs, die onder meer achter de creaties van Louis Vuitton staat, droegen op de première van 'The Great Gatsby' in New York dezelfde zwarte jas met witte bloemen van het modehuis Prada. Amy Astley, de hoofdredactrice van Teen Vogue, legde beide sterren vast via Instagram met het bijschrift 'Double good'. Anna Wintour werkt de look af met witte puntige pumps, terwijl Jacobs zijn eigen 'Marc'-sneakers met 'matchting' kousen droeg. (LVR)