Presentatrice Ann Van Elsen en Elke De Bie - die ook haar eigen damesboetiek heeft - brengen samen een nieuwe baby-en kindercollectie op de markt onder de naam June & Jack. De twee dames kwamen op het idee omdat ze zelf op zoek waren naar comfortabele en toch stijlvolle kledij voor kinderen. De namen van hun eigen kinderen dienden als inspiratie voor de naam van de collectie en ook over de uitwerking hadden ze een heel duidelijke visie.

"Uiteraard vind je trainingspakjes voor baby's en kinderen maar vaak zijn deze voorzien van opzichtige logo's of tekeningen. Ofwel is het aanbod zeer beperkt qua kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat er naast ons nog tal van mama's op zoek zijn naar sobere, stijlvolle, comfortabele en ook trendy kledij waarbij kwaliteit primeert. Onze kledij is geschikt als speeloutfit maar daarnaast willen we aantonen dat een hippe, mooie training voor je kind ook perfect kan dienen voor familiefeestjes en restaurantbezoekjes. "

Het resultaat is een collectie bestaande uit jumpsuits, joggingpakjes, gilets, blazers en T-shirts in stoffen zoals sweaterstof en velours. Het kleurenpalet bestaat vooral uit grijs, beige, taupe, blauw en rood tinten. Het logo is subtiel aangebracht maar valt op door een trendy neon kleur zoals fluo geel voor de jongens en fluo pumpkin voor de meisjes.

De collectie ligt in augustus 2013 voor het eerst in de winkels. "We zijn nog maar onlangs met de voorstelling van onze collectie aan de retailers gestart en de reacties zijn heel positief. We mikken vooral op de kinderboetieks met oog voor kwaliteit", aldus Ann Van Elsen. (RDM)

Presentatrice Ann Van Elsen en Elke De Bie - die ook haar eigen damesboetiek heeft - brengen samen een nieuwe baby-en kindercollectie op de markt onder de naam June & Jack. De twee dames kwamen op het idee omdat ze zelf op zoek waren naar comfortabele en toch stijlvolle kledij voor kinderen. De namen van hun eigen kinderen dienden als inspiratie voor de naam van de collectie en ook over de uitwerking hadden ze een heel duidelijke visie. "Uiteraard vind je trainingspakjes voor baby's en kinderen maar vaak zijn deze voorzien van opzichtige logo's of tekeningen. Ofwel is het aanbod zeer beperkt qua kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat er naast ons nog tal van mama's op zoek zijn naar sobere, stijlvolle, comfortabele en ook trendy kledij waarbij kwaliteit primeert. Onze kledij is geschikt als speeloutfit maar daarnaast willen we aantonen dat een hippe, mooie training voor je kind ook perfect kan dienen voor familiefeestjes en restaurantbezoekjes. " Het resultaat is een collectie bestaande uit jumpsuits, joggingpakjes, gilets, blazers en T-shirts in stoffen zoals sweaterstof en velours. Het kleurenpalet bestaat vooral uit grijs, beige, taupe, blauw en rood tinten. Het logo is subtiel aangebracht maar valt op door een trendy neon kleur zoals fluo geel voor de jongens en fluo pumpkin voor de meisjes. De collectie ligt in augustus 2013 voor het eerst in de winkels. "We zijn nog maar onlangs met de voorstelling van onze collectie aan de retailers gestart en de reacties zijn heel positief. We mikken vooral op de kinderboetieks met oog voor kwaliteit", aldus Ann Van Elsen. (RDM)