De Amerikaanse filmster koos voor een evenement in New York een jurk van Hedi Slimane voor Saint Laurent. Een andere 'stijl' dan we van de immer gesofisticeerde Angelina Jolie gewoon zijn. Ze stapt weg van de veilige jurken van bijvoorbeeld Giorgio Armani en L'Wren Scott en voegt met de jurk van Slimane een vleugje rock toe aan haar garderobe.

We moesten even goed kijken toen we Angelina Jolie zagen verschijnen in een jurk van Hedi Slimane voor Saint Laurent op het 'Women of the World Summit' in New York. De jurk is niet meteen wat we verwachten van Angelina Jolie, die vaak van top tot teen in een perfecte jurk gekleed loopt van modehuizen als Versace of Alexander McQueen.

Dit keer wijkt Angelina lichtjes af van haar (klassieke) pad, door te kiezen voor een meer losse jurk met cape van Hedi Slimane voor Saint Laurent. De chocoladebruine chiffon-jurk met 'bohemian vibe' werd bovenaan afgewerkt met kant en versierd met stoffen versiering. Over de jurk draagt Angelina Jolie een zwarte cape, ook uit chiffon, van Hedi Slimane voor Saint Laurent. Het geheel geeft Angelina een seventies rockster-uitstraling. Het kleurenpalet van deze look sluit aan bij de smaak van Angelina, ze draagt vaak zwart en bruin, al geeft de 'low-key' jurk van Slimane een nieuw scherp kantje aan haar garderobe.

Het begin van een mooie A-lister/ontwerper relatie? Zien we Angelina Jolie binnenkort in meer kleding van Slimane? (LVR)

De Amerikaanse filmster koos voor een evenement in New York een jurk van Hedi Slimane voor Saint Laurent. Een andere 'stijl' dan we van de immer gesofisticeerde Angelina Jolie gewoon zijn. Ze stapt weg van de veilige jurken van bijvoorbeeld Giorgio Armani en L'Wren Scott en voegt met de jurk van Slimane een vleugje rock toe aan haar garderobe. We moesten even goed kijken toen we Angelina Jolie zagen verschijnen in een jurk van Hedi Slimane voor Saint Laurent op het 'Women of the World Summit' in New York. De jurk is niet meteen wat we verwachten van Angelina Jolie, die vaak van top tot teen in een perfecte jurk gekleed loopt van modehuizen als Versace of Alexander McQueen. Dit keer wijkt Angelina lichtjes af van haar (klassieke) pad, door te kiezen voor een meer losse jurk met cape van Hedi Slimane voor Saint Laurent. De chocoladebruine chiffon-jurk met 'bohemian vibe' werd bovenaan afgewerkt met kant en versierd met stoffen versiering. Over de jurk draagt Angelina Jolie een zwarte cape, ook uit chiffon, van Hedi Slimane voor Saint Laurent. Het geheel geeft Angelina een seventies rockster-uitstraling. Het kleurenpalet van deze look sluit aan bij de smaak van Angelina, ze draagt vaak zwart en bruin, al geeft de 'low-key' jurk van Slimane een nieuw scherp kantje aan haar garderobe. Het begin van een mooie A-lister/ontwerper relatie? Zien we Angelina Jolie binnenkort in meer kleding van Slimane? (LVR)