Amy Adams schittert op première in Lanvin

De Amerikaanse actrice verscheen in een sober en erg smaakvol ensemble op de première van ‘Her’ in Los Angeles.

De Amerikaanse actrice verscheen in een sober en erg smaakvol ensemble op de première van ‘Her’ in Los Angeles.

Over de kledingstijl van Amy Adams kunnen we eigenlijk heel erg kort zijn. De actrice kleedt zich nooit opvallend, waardoor ze ook nooit echt opgemerkt wordt op de rode loper. Maar daar komt stilaan verandering in en Amy begint zich steeds opvallender en met meer smaak te kleden. Daarom hebben we haar uitgeroepen als ‘look van de week’ omdat er duidelijk veranderingen in haar kleerkast aan de gang zijn.

Herinterpretatie van ‘black dress’

De jurk die ze droeg op de première van ‘Her’ is een soort van hedendaagse interpretatie van de klassieke ‘black dress’. Lanvin gaf aan deze klassieker een geheel eigen invulling, al blijft het smaakvol en sober. Maar dat tikkeltje extra creativiteit weten we wel te smaken. De jurk uit zijde heeft een opvallend detail ter hoogte van de heup, wat het een soort van 3D-effect geeft.

Zeg het met accessoires

De zwarte jurk werd afgewerkt met blauwkleurige accessoires en opvallende oorbellen van David Yurman. De clutch is van Valentino en haar pumps zijn van Christian Louboutin. De accessoires spelen hier een belangrijke rol en tillen de sobere jurk een niveau hoger. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content