Amanda Seyfried in ‘girly’ jurk van Valentino

Op het filmfestival van Toronto wist Amanda Seyfried ons te verrassen met haar zomerse, fleurige jurk van Valentino. Een absolute voltreffer.

Op het filmfestival van Toronto wist Amanda Seyfried ons te verrassen met haar zomerse, fleurige jurk van Valentino. Een absolute voltreffer.

Het lijkt wel of de zomer is teruggekeerd, na een korte onderbreking, in ons land. Het zonnetje schijnt en we kunnen opnieuw volop voor blote benen, zwierige jurkjes en (kortere) rokjes gaan. Een bron van inspiratie is Amanda Seyfried, die in een kleurrijk ensemble verscheen op de rode loper van het filmfestival van Toronto. Seyfried was afgezakt naar de stad in Canada voor het bijwonen van de première van ‘Where We’re Young’.

Valentino

De jurk katapulteerde ons onmiddellijk terug naar warme dagen met zwoele temperaturen of proberen we ons gewoonweg wanhopig vast te klampen aan alles wat zomer uitademt? Hoe dan ook, de jurk wist ons aangenaam te verrassen en Amanda Seyfried bewijst dat ze prima omgaat met de weerselementen in combinatie met een ‘rode loper-evenement’. Het kleurrijke jurkje is afkomstig uit de volgende resortcollectie van het Italiaanse modehuis Valentino. Het jurkje heeft een witte top en een kleurrijke rok met voornamelijk groen en roze tinten.

Bovendien maakt Amanda de look helemaal af door te kiezen voor make-up en juwelen in bijpassende kleuren. Dit wil zeggen: felroze lippen en knalgroene oorbellen. Een ‘mix ’n match’ made in heaven! (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content