Als jouw klein grut ambities heeft om mode-ontwerper te worden, is Picture This een fijne dienst om te leren kennen. Het bedrijf zet in enkele gemakkelijke stappen namelijk tekeningen om in kinderkleren. Het enige dat jij en je kind moeten doen, is een sjabloon afprinten, dat inkleuren en een foto ervan insturen. Picture This zendt je vervolgens een jurkje terug met daarop de creatie.

Op dit moment kan je enkel jurkjes bestellen, maar het bedrijfje werkt aan de mogelijkheid om zelfgetekende T-shirts te laten maken. Die optie zou nog maar een kwestie van enkele weken zijn.

Een jurkje maken kost 49 dollar, leveringskosten niet meegerekend. Je bestelt wel beter op tijd als je het ter ere van een speciale gelegenheid wil geven, want doordat elke jurk pas na de bestelling kan worden gemaakt, kan het tot twee maanden duren voor je bestelling aankomt.

Als jouw klein grut ambities heeft om mode-ontwerper te worden, is Picture This een fijne dienst om te leren kennen. Het bedrijf zet in enkele gemakkelijke stappen namelijk tekeningen om in kinderkleren. Het enige dat jij en je kind moeten doen, is een sjabloon afprinten, dat inkleuren en een foto ervan insturen. Picture This zendt je vervolgens een jurkje terug met daarop de creatie.Op dit moment kan je enkel jurkjes bestellen, maar het bedrijfje werkt aan de mogelijkheid om zelfgetekende T-shirts te laten maken. Die optie zou nog maar een kwestie van enkele weken zijn. Een jurkje maken kost 49 dollar, leveringskosten niet meegerekend. Je bestelt wel beter op tijd als je het ter ere van een speciale gelegenheid wil geven, want doordat elke jurk pas na de bestelling kan worden gemaakt, kan het tot twee maanden duren voor je bestelling aankomt.