De Britse ontwerpster Alice Temperley, waarvan ook Kate Middleton grote fan is, heeft opnieuw een collectie ontworpen voor de Belgische modeketen JBC. Zowel een collectie voor vrouwen als een collectie voor meisjes.

De eerste samenwerking tussen de Britse Alice Temperley en JBC bleek beide partijen zo goed te bevallen, dat ze opnieuw de handen in elkaar geslagen hebben. Voor de komende winter heeft Alice Temperley zich laten inspireren door de stijl van 'Mad Men'. Met andere woorden: de jaren vijftig staan centraal volgende winter volgens Temperley.

Zo kiest ze voor zachtroze, zwart, wit en opvallende (bloemen)prints. Naast de collectie voor vrouwen is er, net als vorige keer, ook een meisjescollectie. Hierbij zien we speelse elementen binnen een kleurrijk thema. (LVR)

De Britse ontwerpster Alice Temperley, waarvan ook Kate Middleton grote fan is, heeft opnieuw een collectie ontworpen voor de Belgische modeketen JBC. Zowel een collectie voor vrouwen als een collectie voor meisjes. De eerste samenwerking tussen de Britse Alice Temperley en JBC bleek beide partijen zo goed te bevallen, dat ze opnieuw de handen in elkaar geslagen hebben. Voor de komende winter heeft Alice Temperley zich laten inspireren door de stijl van 'Mad Men'. Met andere woorden: de jaren vijftig staan centraal volgende winter volgens Temperley. Zo kiest ze voor zachtroze, zwart, wit en opvallende (bloemen)prints. Naast de collectie voor vrouwen is er, net als vorige keer, ook een meisjescollectie. Hierbij zien we speelse elementen binnen een kleurrijk thema. (LVR)