In juli kondigde Alexander Wang aan dat hij niet langer aan het hoofd zal staan van Balenciaga en 100% procent voor zijn eigen merk wil gaan. 'Ik kijk ernaar uit om te groeien met mijn eigen merk', zei hij daar toen over.

De collab met The Weeknd wordt WangXO gedoopt. Alles uit de collectie werd geïnspireerd door de stijl van The Weeknd on stage. De lijn zal bestaan uit t-shirts, bandana's en hoodies en wordt binnenkort gelanceerd, zodat de verkoop gelijk kan lopen met de 'Beauty Behind The Madness' tour.

Dat Wang ervoor kiest om samen te werken met een artiest is geen verrassing. De modeontwerper steekt zijn liefde voor muziek niet onder stoelen of banken en is bevriend met heel wat beroemde artiesten, zoals Rihanna en A$AP Rocky.

(LP)

In juli kondigde Alexander Wang aan dat hij niet langer aan het hoofd zal staan van Balenciaga en 100% procent voor zijn eigen merk wil gaan. 'Ik kijk ernaar uit om te groeien met mijn eigen merk', zei hij daar toen over. De collab met The Weeknd wordt WangXO gedoopt. Alles uit de collectie werd geïnspireerd door de stijl van The Weeknd on stage. De lijn zal bestaan uit t-shirts, bandana's en hoodies en wordt binnenkort gelanceerd, zodat de verkoop gelijk kan lopen met de 'Beauty Behind The Madness' tour.Dat Wang ervoor kiest om samen te werken met een artiest is geen verrassing. De modeontwerper steekt zijn liefde voor muziek niet onder stoelen of banken en is bevriend met heel wat beroemde artiesten, zoals Rihanna en A$AP Rocky. (LP)