De Amerikaanse modeontwerper Alexander Wang lanceert een handtassencollectie die licht geeft in het donker. Eerder verraste Wang het publiek bij zijn laatste show tijdens de New York Fashion Week door aan het einde van de show het licht uit te doen waarop bleek dat de kledij van de modellen licht gaf.

Voor zijn lente/zomercollectie 2013 legde Alexander Wang het accent op sportkledij met een futuristische toets. De silhouetten waren zwart-wit, net zoals de accessoires, maar wat men bij het begin van de show nog niet wist, was dat de hele collectie licht gaf in het donker.

Sinds een paar dagen zijn de fluorescerende handtassen eindelijk te koop. De modellen Marion, Tri-Fold, Pelican en Prisma zijn beschikbaar in wit leer dat oplicht in het donker. De tassen zijn sereen en smetteloos wit. Ze hoeven bovendien maar een uur het zonlicht te zien om genoeg opgeladen te zijn om 's avonds te schitteren.

De tassen 'Glow in the dark' zijn verkrijgbaar bij verschillende Alexander Wang verkooppunten en op zijn webwinkel vanaf 728 tot 899 euro. (AV)

De Amerikaanse modeontwerper Alexander Wang lanceert een handtassencollectie die licht geeft in het donker. Eerder verraste Wang het publiek bij zijn laatste show tijdens de New York Fashion Week door aan het einde van de show het licht uit te doen waarop bleek dat de kledij van de modellen licht gaf. Voor zijn lente/zomercollectie 2013 legde Alexander Wang het accent op sportkledij met een futuristische toets. De silhouetten waren zwart-wit, net zoals de accessoires, maar wat men bij het begin van de show nog niet wist, was dat de hele collectie licht gaf in het donker. Sinds een paar dagen zijn de fluorescerende handtassen eindelijk te koop. De modellen Marion, Tri-Fold, Pelican en Prisma zijn beschikbaar in wit leer dat oplicht in het donker. De tassen zijn sereen en smetteloos wit. Ze hoeven bovendien maar een uur het zonlicht te zien om genoeg opgeladen te zijn om 's avonds te schitteren. De tassen 'Glow in the dark' zijn verkrijgbaar bij verschillende Alexander Wang verkooppunten en op zijn webwinkel vanaf 728 tot 899 euro. (AV)