Chung beschrijft haar app als een 'mobiele verkleedkist'. Met Villoid kan je immers style boards samenstellen en combineren met inspirerende foto's. Om het verhaal een commerciële toets te geven, kan je de items ook rechtstreeks aankopen. Het heeft iets weg van een kruising tussen Instagram en Pinterest, met de gevaarlijke optie om je verzameling meteen te kopen.

Met een humoristische knipoog ondertekent ze haar Instagramboodschap met Alexa Zuckerberg-Chung, een verwijzing naar Facebookpionier Mark Zuckerberg. Of Villoid ooit zo groot zal worden als het populairste social media platform valt te betwijfelen, maar Chung hoopt in ieder geval op veel gebruikers die vol enthousiasme looks samenstellen.

Just a couple of bitches hanging out #ronbarkundy RG @laurenblane

Een foto die is geplaatst door Alexa (@chungalexa) op

Chung beschrijft haar app als een 'mobiele verkleedkist'. Met Villoid kan je immers style boards samenstellen en combineren met inspirerende foto's. Om het verhaal een commerciële toets te geven, kan je de items ook rechtstreeks aankopen. Het heeft iets weg van een kruising tussen Instagram en Pinterest, met de gevaarlijke optie om je verzameling meteen te kopen. Met een humoristische knipoog ondertekent ze haar Instagramboodschap met Alexa Zuckerberg-Chung, een verwijzing naar Facebookpionier Mark Zuckerberg. Of Villoid ooit zo groot zal worden als het populairste social media platform valt te betwijfelen, maar Chung hoopt in ieder geval op veel gebruikers die vol enthousiasme looks samenstellen.