De lentecampagne van Longchamp, met Alexa Chung als gezicht, komt tot leven in een kortfilm. De video werd gelanceerd tijdens de opening van de New York Fashion Week.

De Britse it-girl Alexa Chung dartelt rond in het zonnige Saint-Tropez in de campagnevideo voor Longchamp. Jean-François Julien was de regisseur van dienst en laat de kortfilm baden in het zonlicht. Het levendige model toont zich van haar meest dromerige kant en doet ons verlangen naar warmere oorden.

Alexa Chunt stapt in de voetsporen van Kate Moss en Coco Rocha als boegbeeld van het Franse luxemerk.

De campagne met Alexa is het startschot voor een feestelijk jaar in teken van de 20ste verjaardag van de bestseller van het label, de handtas 'Le Pliage'. (LP)

De lentecampagne van Longchamp, met Alexa Chung als gezicht, komt tot leven in een kortfilm. De video werd gelanceerd tijdens de opening van de New York Fashion Week. De Britse it-girl Alexa Chung dartelt rond in het zonnige Saint-Tropez in de campagnevideo voor Longchamp. Jean-François Julien was de regisseur van dienst en laat de kortfilm baden in het zonlicht. Het levendige model toont zich van haar meest dromerige kant en doet ons verlangen naar warmere oorden. Alexa Chunt stapt in de voetsporen van Kate Moss en Coco Rocha als boegbeeld van het Franse luxemerk. De campagne met Alexa is het startschot voor een feestelijk jaar in teken van de 20ste verjaardag van de bestseller van het label, de handtas 'Le Pliage'. (LP)