De collectie werd afgelopen woensdag voorgesteld in de kledingketen Stuttafords in Johannesburg.

Het logo van de lijn bestaat uit een handpalm en het getal 46664, dat verwijst naar het gevangenisnummer van Mandela tijdens zijn ballingschap op het Zuid-Afrikaanse Robbeneiland.

Strijd tegen aids

Seardel, de grootste textielfabrikant van Zuid-Afrika, staat in voor de productie van de kleding. De winst van de nieuwe lijn gaat gedeeltelijk naar de activiteiten van de organisatie, die strijdt tegen aids. Eerder organiseerde de organisatie al een serie concerten over de hele wereld.

Het merk is momenteel enkel verkrijgbaar in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, maar een uitbreiding van de distributie wordt gepland voor volgend jaar. Vanaf november is de kleding ook online verkrijgbaar. (AH/VF)

De collectie werd afgelopen woensdag voorgesteld in de kledingketen Stuttafords in Johannesburg. Het logo van de lijn bestaat uit een handpalm en het getal 46664, dat verwijst naar het gevangenisnummer van Mandela tijdens zijn ballingschap op het Zuid-Afrikaanse Robbeneiland. Strijd tegen aids Seardel, de grootste textielfabrikant van Zuid-Afrika, staat in voor de productie van de kleding. De winst van de nieuwe lijn gaat gedeeltelijk naar de activiteiten van de organisatie, die strijdt tegen aids. Eerder organiseerde de organisatie al een serie concerten over de hele wereld. Het merk is momenteel enkel verkrijgbaar in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, maar een uitbreiding van de distributie wordt gepland voor volgend jaar. Vanaf november is de kleding ook online verkrijgbaar. (AH/VF)