Weekend Fashion Award, al de 10de editie !

De Weekend Fashion Award, waarvan de tiende editie op 14 oktober in de Wild Gallery in Brussel doorgaat, is zowel een duwtje in de rug van de nieuwe ontwerpersgeneratie als een defilé, een feest als nog zoveel meer.

De redacties van Knack Weekend en Le Vif Weekend selecteerden acht jonge modetalenten uit de meest prestigieuze scholen- de Koninklijke academie voor schone kunsten in Antwerpen, La Cambre mode in Brussel, Central Saint Martins College of Art and Design in Londen en ArtEZ Hogeschool voor Kunsten in Arnhem - om hun collectie aan een breed publiek te tonen op een professioneel defilé met niemand minder dan Jean-Paul Lespagnard en Profirst voor de scenografie, het agentschap IMM voor de modellen, de make up artists van Dior voor hun make up... Ook dit jaar zal een jury van grote namen uit de modewereld de meest talentvolle kandidaat belonen met een geldsom van 10.000 euro.

Om niets te missen van dit uitzonderlijk defilé, de talenten van morgen te ontdekken en mee te feesten kunt u inschrijven via www.knackweekend.be/fashionaward2013 !

Weekend Fashion Award, al de 10de editie !De Weekend Fashion Award, waarvan de tiende editie op 14 oktober in de Wild Gallery in Brussel doorgaat, is zowel een duwtje in de rug van de nieuwe ontwerpersgeneratie als een defilé, een feest als nog zoveel meer. De redacties van Knack Weekend en Le Vif Weekend selecteerden acht jonge modetalenten uit de meest prestigieuze scholen- de Koninklijke academie voor schone kunsten in Antwerpen, La Cambre mode in Brussel, Central Saint Martins College of Art and Design in Londen en ArtEZ Hogeschool voor Kunsten in Arnhem - om hun collectie aan een breed publiek te tonen op een professioneel defilé met niemand minder dan Jean-Paul Lespagnard en Profirst voor de scenografie, het agentschap IMM voor de modellen, de make up artists van Dior voor hun make up... Ook dit jaar zal een jury van grote namen uit de modewereld de meest talentvolle kandidaat belonen met een geldsom van 10.000 euro. Om niets te missen van dit uitzonderlijk defilé, de talenten van morgen te ontdekken en mee te feesten kunt u inschrijven via www.knackweekend.be/fashionaward2013 !