Binnenkort zet modelabel Opening Ceremony voet aan wal in Europa en wordt de eerste winkel geopend in Londen. Naar aanleiding van deze opening en van de Olympische Spelen, heeft OC samengewerkt met de officiële sponsor van de Olympische Spelen.

Opening Ceremony heeft er al enkele succesvolle samenwerkingen opzitten, zoals met Pendleton, Levi's en Timberland. De capsulecollectie bestaat uit schoenen, bikini's en sportkleding en combineert sportieve silhouetten en materialen - zoals spandex en neopreen - met drukke prints. "De collectie herinterpreteert iconische Adidas silhouetten door gebruik te maken van prints en vormen van sportkleding uit de jaren negentig", vertelt OC ontwerpster Carol Lim.

Meisjes spotten we binnenkort in nauwaansluitende jurkjes en halter tops terwijl de jongens kunnen kiezen voor een jeugdige look bestaande uit parka's en polo's.
De collectie wordt in de zomer gelanceerd en prijzen variëren van 75 tot 630 euro voor kledij en 140 tot 235 euro voor schoenen. (RDM)

Binnenkort zet modelabel Opening Ceremony voet aan wal in Europa en wordt de eerste winkel geopend in Londen. Naar aanleiding van deze opening en van de Olympische Spelen, heeft OC samengewerkt met de officiële sponsor van de Olympische Spelen. Opening Ceremony heeft er al enkele succesvolle samenwerkingen opzitten, zoals met Pendleton, Levi's en Timberland. De capsulecollectie bestaat uit schoenen, bikini's en sportkleding en combineert sportieve silhouetten en materialen - zoals spandex en neopreen - met drukke prints. "De collectie herinterpreteert iconische Adidas silhouetten door gebruik te maken van prints en vormen van sportkleding uit de jaren negentig", vertelt OC ontwerpster Carol Lim. Meisjes spotten we binnenkort in nauwaansluitende jurkjes en halter tops terwijl de jongens kunnen kiezen voor een jeugdige look bestaande uit parka's en polo's. De collectie wordt in de zomer gelanceerd en prijzen variëren van 75 tot 630 euro voor kledij en 140 tot 235 euro voor schoenen. (RDM)