Dat de Superstar komend seizoen aan ieders voeten te zien zal zijn, is geen geheim meer voor zij die regelmatig langs bekende streetstylefotografen klikken. Het tijdloze design is, na de revival van een andere adidas Original: de Stan Smith, weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Toch is het nadeel van een it-item vaak dat zowat iedereen met jouw felbegeerde schoen aan zijn of haar voeten rondhuppelt. Enter Pharrell Williams' Supercolor lijn voor adidas: vijftig kleuren die in een monochrome layer over de Superstar gelegd zijn. Van het donkerste blauw tot het romigste lila: Supercolor herbergt ongetwijfeld voor ieder wat wils.

"Supercolor staat voor mij symbool voor gelijkheid en diversiteit", aldus Pharrell Williams. De 'Happy' zanger wil met zijn eigen versie van Fifty Shades mensen de mogelijkheid geven om net die kleur te kiezen die bij hun karakter past. Na urenlang turen naar de verschillende mogelijkheden hebben wij besloten dat we meerdere persoonlijkheden hebben. Zij die bang zijn om af te kicken van hun witte kicks geven we hieronder alvast wat stijlideetjes:

De Supercolor landt op 27 maart in België en zal verkrijgbaar zijn bij Monar en de Adidas Originals store te Antwerpen. Bekijk de verschillende kleuropties alvast hier.

Dat de Superstar komend seizoen aan ieders voeten te zien zal zijn, is geen geheim meer voor zij die regelmatig langs bekende streetstylefotografen klikken. Het tijdloze design is, na de revival van een andere adidas Original: de Stan Smith, weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.Toch is het nadeel van een it-item vaak dat zowat iedereen met jouw felbegeerde schoen aan zijn of haar voeten rondhuppelt. Enter Pharrell Williams' Supercolor lijn voor adidas: vijftig kleuren die in een monochrome layer over de Superstar gelegd zijn. Van het donkerste blauw tot het romigste lila: Supercolor herbergt ongetwijfeld voor ieder wat wils."Supercolor staat voor mij symbool voor gelijkheid en diversiteit", aldus Pharrell Williams. De 'Happy' zanger wil met zijn eigen versie van Fifty Shades mensen de mogelijkheid geven om net die kleur te kiezen die bij hun karakter past. Na urenlang turen naar de verschillende mogelijkheden hebben wij besloten dat we meerdere persoonlijkheden hebben. Zij die bang zijn om af te kicken van hun witte kicks geven we hieronder alvast wat stijlideetjes: