Actrice Lily Collins doet old school glamour herleven in Elie Saab

Op de rode loper van het Internationale Filmfestival van Rome trok Lily Collins de aandacht in een prachtige paarse jurk.

Op de rode loper van het Internationale Filmfestival van Rome trok Lily Collins de aandacht in een prachtige paarse jurk.

De dochter van Phil Collins koos tijdens de première van ‘Love, Rosie’ op het Filmfestival in Rome resoluut voor Hollywoodglamour. Zowel haar paarse jurk van Elie Saab als haar kapsel en make-up doen denken aan sterren uit de hoogdagen van Hollywood.

50 tinten paars

De dégradéjurk toont alle tinten paars in volle glorie, beginnende bij erg donker purper en eindigend bij lila. Een erg goede combinatie met de donkere lokken, wenkbrauwen, nagels en lippen van de ster. Voor de uitwaaierende sleep van de jurk had Lily, zoals echte filmdiva’s betaamt, hulp van een assistente nodig.

Retro glamour

Haar frisse bob droeg de actrice voor de gelegenheid in een retrokapsel en ook haar make-up oogde klassiek glamoureus. Een erg geslaagde look die haar heel wat media-aandacht opleverde. Hopelijk lokt haar stijlvolle verschijning ook filmliefhebbers naar de zalen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content