Het gaat vooruit voor de actrice uit Parijs. Sinds haar rol in 'La Vie d'Adèle', deze film won de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes, stromen de aanbiedingen, ook vanuit de modewereld, binnen. Dit keer straalt ze in de Resortcampagne 2014 van Miu Miu.

Voor de nieuwe campagnebeelden, van de Resortcollectie 2014, vroeg Miu Miu aan actrice Léa Seydoux en Adèle Exarchopoulos om voor de camera te poseren. De twee modellen waren, toevallig of niet, ook co-stars in 'Blue Is The Warmest Colour', een erg controversiële film.Adèle (19) is eerder een nieuwkomer in de filmwereld, maar Léa Seydoux heeft al iets meer ervaring. Zo speelde ze onder meer in Tarantino's 'Inglorious Bastars' en in Woody Allen's 'Midnight Paris'.

Naast al behoorlijk wat films op haar palmares, heeft Léa ook al wat ervaring als model. Zo poseerde ze onder meer voor campagnes van Levi's, Rag & Bone en Prada.

Miu Miu is alvast in de wolken met deze samenwerking en nieuwe campagnebeelden. (LVR)

Het gaat vooruit voor de actrice uit Parijs. Sinds haar rol in 'La Vie d'Adèle', deze film won de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes, stromen de aanbiedingen, ook vanuit de modewereld, binnen. Dit keer straalt ze in de Resortcampagne 2014 van Miu Miu. Voor de nieuwe campagnebeelden, van de Resortcollectie 2014, vroeg Miu Miu aan actrice Léa Seydoux en Adèle Exarchopoulos om voor de camera te poseren. De twee modellen waren, toevallig of niet, ook co-stars in 'Blue Is The Warmest Colour', een erg controversiële film.Adèle (19) is eerder een nieuwkomer in de filmwereld, maar Léa Seydoux heeft al iets meer ervaring. Zo speelde ze onder meer in Tarantino's 'Inglorious Bastars' en in Woody Allen's 'Midnight Paris'. Naast al behoorlijk wat films op haar palmares, heeft Léa ook al wat ervaring als model. Zo poseerde ze onder meer voor campagnes van Levi's, Rag & Bone en Prada. Miu Miu is alvast in de wolken met deze samenwerking en nieuwe campagnebeelden. (LVR)