Tiany Kiriloff kroop achter de ontwerptafel voor het Belgische modelabel Essentiel en creëerde een collectie voor moeders én dochters. Het resultaat kan je bekijken in dit filmpje van Tiany, samen met haar twee dochters Yelena en Eloise, die poseren voor de campagnefoto's van de collectie.

Het is nagelbijtend afwachten tot de collectie van Tiany Kiriloff voor Essentiel in de winkels ligt. Om ons alvast warm te houden tot het moment dat de collectie beschikbaar is, heeft Essentiel een filmpje gelanceerd waarin Tiany en haar kinderen zien tijdens de fotoshoot van de campagne. Het leuke is dat we ook al heel wat van de kleding zelf te zijn krijgen. Het oogt trendy, zomers en kleurrijk.

Bekijk hier het filmpje:

(LVR)

Tiany Kiriloff kroop achter de ontwerptafel voor het Belgische modelabel Essentiel en creëerde een collectie voor moeders én dochters. Het resultaat kan je bekijken in dit filmpje van Tiany, samen met haar twee dochters Yelena en Eloise, die poseren voor de campagnefoto's van de collectie. Het is nagelbijtend afwachten tot de collectie van Tiany Kiriloff voor Essentiel in de winkels ligt. Om ons alvast warm te houden tot het moment dat de collectie beschikbaar is, heeft Essentiel een filmpje gelanceerd waarin Tiany en haar kinderen zien tijdens de fotoshoot van de campagne. Het leuke is dat we ook al heel wat van de kleding zelf te zijn krijgen. Het oogt trendy, zomers en kleurrijk. Bekijk hier het filmpje:(LVR)