Het Franse modehuis Balmain pakt uit met Rihanna als gezicht voor hun nieuwe voorjaarscampagne. De beelden deelden we al eerder, maar nu krijgen we ook een inkijk in de making-of van de campagne.

Rihanna is zelf al jaren fan van het Franse label. Ze was dan ook vereerd toen ze gevraagd werd om het gezicht te zijn van hun nieuwe voorjaarscampagne. 'Ik koester al zo lang een grote liefde voor Balmain en nu mag ik met hen samenwerken? Het is briljant,' vertelt Riri in de making-of.

De shoot voor deze campagne vond plaats in New York met niemand minder dan Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin als beroemde modefotografen van dienst.

Rihanna toonde zich van haar beste kant tijdens de modelopdracht. 'Als ze voor de camera staat, lijkt het alsof zij de enige vrouw op de wereld is', vertelde Balmains creative director Olivier Rousteing aan The Daily Mail. En ook in de making-of filmpjes is Rousteign laaiend enthousiast over zijn gelegenheidsmodel. 'Rihanna is het nieuwe icoon. Ze mixt mode met muziek, en daar heb ik mijn collectie rond opgebouwd,' aldus de hoofdontwerper van het merk. (LP)

Het Franse modehuis Balmain pakt uit met Rihanna als gezicht voor hun nieuwe voorjaarscampagne. De beelden deelden we al eerder, maar nu krijgen we ook een inkijk in de making-of van de campagne. Rihanna is zelf al jaren fan van het Franse label. Ze was dan ook vereerd toen ze gevraagd werd om het gezicht te zijn van hun nieuwe voorjaarscampagne. 'Ik koester al zo lang een grote liefde voor Balmain en nu mag ik met hen samenwerken? Het is briljant,' vertelt Riri in de making-of. De shoot voor deze campagne vond plaats in New York met niemand minder dan Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin als beroemde modefotografen van dienst. Rihanna toonde zich van haar beste kant tijdens de modelopdracht. 'Als ze voor de camera staat, lijkt het alsof zij de enige vrouw op de wereld is', vertelde Balmains creative director Olivier Rousteing aan The Daily Mail. En ook in de making-of filmpjes is Rousteign laaiend enthousiast over zijn gelegenheidsmodel. 'Rihanna is het nieuwe icoon. Ze mixt mode met muziek, en daar heb ik mijn collectie rond opgebouwd,' aldus de hoofdontwerper van het merk. (LP)