Actrice Marion Cotillard neemt je mee achter de coulissen van het bekende Franse modehuis Dior.

De Franse actrice Marillon mag als boegbeeld van het merk Dior figureren in een aantal filmpjes over het modehuis. De videofragmenten worden gebundeld onder de naam 'Lady Dior, a web documentary' en nemen de fans mee achter de schermen van het Franse modehuis.

De webserie 'Lady Dior, a web documentary' zal bestaan uit in totaal zeven afleveringen. Om de twee weken krijgen fans een nieuwe aflevering voorgeschoteld. Je kan de activiteiten van Cotillard voor Dior volgen, zoals het poseren voor campagnefoto's, het verschijnen op de rode loper en het passen van jurken.

In de eerste aflevering kunnen we zien hoe een jurk tot stand komt. We zien ook vintagebeelden van de ontwerper Christian Dior zelf. Cotillard bezoekt het atelier van Dior in Parijs en het is meteen ook duidelijk dat Marion Cotillard meer inspraak heeft dan enkel het goedkeuren van de jurk. (LVR)

Je kan hier de teaser bekijken en de eerste aflevering:

Actrice Marion Cotillard neemt je mee achter de coulissen van het bekende Franse modehuis Dior.De Franse actrice Marillon mag als boegbeeld van het merk Dior figureren in een aantal filmpjes over het modehuis. De videofragmenten worden gebundeld onder de naam 'Lady Dior, a web documentary' en nemen de fans mee achter de schermen van het Franse modehuis. De webserie 'Lady Dior, a web documentary' zal bestaan uit in totaal zeven afleveringen. Om de twee weken krijgen fans een nieuwe aflevering voorgeschoteld. Je kan de activiteiten van Cotillard voor Dior volgen, zoals het poseren voor campagnefoto's, het verschijnen op de rode loper en het passen van jurken. In de eerste aflevering kunnen we zien hoe een jurk tot stand komt. We zien ook vintagebeelden van de ontwerper Christian Dior zelf. Cotillard bezoekt het atelier van Dior in Parijs en het is meteen ook duidelijk dat Marion Cotillard meer inspraak heeft dan enkel het goedkeuren van de jurk. (LVR) Je kan hier de teaser bekijken en de eerste aflevering: