Zomer aan je pols met Komono x Vlisco horloges

24/03/15 om 11:20 - Bijgewerkt om 11:22

De temperaturen mogen er dan wel niet naar zijn: het is lente, en lente betekent weer één stap dichter bij de zomer. Haal de zon nu al in huis met deze kleurrijke samenwerking tussen Komono en Vlisco.

Zomer aan je pols met Komono x Vlisco horloges

© Komono

Het Nederlandse bedrijf Vlisco produceert sinds 1846 unieke stoffen die het modelandschap in Centraal en West Afrika sterk beïnvloeden, en laat deze grafische insteek nu net perfect blenden met het DNA van het kleurrijke horloge- en zonnebrillenlabel Komono. Toch wil het Belgische label meer dan gewoon een toffe tekening voorzien: "We willen verhalen rond polsen wikkelen", klinkt het op de Komono website.

Voor de samenwerking met Vlisco, die toegepast werd op de horlogemodellen Winston en Estelle en uit zes colorways bestaat, doet Komono beroep op het rijke archief van de stoffenfabrikant. Zo is er de snakeskin print, die als allereerste tekening geregistreerd werd door Vlisco en stamnummer 001 draagt.

Ieder Komono x Vlisco horloge is uniek en dat kan je merken aan de wax craquelé op het polsbandje en het serienummer op de achterkant. Gotta catch 'em all? De gunstige prijs voedt alvast je verzamelwoede.

Zomer aan je pols met Komono x Vlisco horloges

© Komono

Zomer aan je pols met Komono x Vlisco horloges

© Komono

De Komono x Vlisco is beschikbaar in een zilveren, gouden of indigo uitvoering en bestaat uit zes verschillende patronen. Voor een Estelle betaal je 69,95 euro, voor een Winston tel je 79,95 euro neer. Meer info kan je hier vinden.

Lees meer over:

Onze partners