Inez van lamsweerde en Vinoodh Matadin, fotografen met heel wat Vogueshoots op hun conto, creëerden een capsulecollectie voor het juwelenmerk 'Ten Thousand Things'.

Vorig jaar ontwierp romanticus Vinoodh een ketting voor Inez. Aan de halsketting, gemaakt uit zwart-geoxideerd zilver, zitten sterrenhangers, een replica van hun trouwringen en allerlei speciale edelstenen bevestigd. De collectie voor Ten Thousand Things bestaat uit 200 stuks van deze specifieke ketting. Ze zullen vanaf september exclusief verkocht worden bij Barneys en Net-a-Porter.

Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin zijn een Nederlands fotografenduo die heel wat magazinecovers, fashionshoots en reclamecampagnes op hun cv hebben staan. Voor merken als Yves Saint Laurent, Miu Miu, Gucci en Stella McCartney stonden ze al achter het fototoestel. Magazines als Vogue, Harper's Bazaar en Vanity Fair doen om de haverklap beroep op het duo. (AB)

Inez van lamsweerde en Vinoodh Matadin, fotografen met heel wat Vogueshoots op hun conto, creëerden een capsulecollectie voor het juwelenmerk 'Ten Thousand Things'.Vorig jaar ontwierp romanticus Vinoodh een ketting voor Inez. Aan de halsketting, gemaakt uit zwart-geoxideerd zilver, zitten sterrenhangers, een replica van hun trouwringen en allerlei speciale edelstenen bevestigd. De collectie voor Ten Thousand Things bestaat uit 200 stuks van deze specifieke ketting. Ze zullen vanaf september exclusief verkocht worden bij Barneys en Net-a-Porter.Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin zijn een Nederlands fotografenduo die heel wat magazinecovers, fashionshoots en reclamecampagnes op hun cv hebben staan. Voor merken als Yves Saint Laurent, Miu Miu, Gucci en Stella McCartney stonden ze al achter het fototoestel. Magazines als Vogue, Harper's Bazaar en Vanity Fair doen om de haverklap beroep op het duo. (AB)