Indielieveling, Rachel Antonoff, stelt haar lentecollectie in samenwerking met schoenenmerk Bass voor.

Het is niet de eerste samenwerking tussen het klassieke schoenenmerk en de jonge ontwerpster. De ontwerpen van Antonoff worden samengebracht onder het label Bass ♥ Rachel Antonoff en zijn een waar succes bij het jonge hipsterpubliek.

Het geheim van Antonoff's schoenen schuilt in de combinatie van een klassieke pasvorm - meestal die van de Oxford schoen en de loafer - en een trendy kleurenpalet. De lentecollectie is opgebouwd uit metaalkleurig leder, doorzichtig plastiek, colorblocking en zachte pastels. Betaalbaar zijn ze ook, want de prijzen van de schoenen blijven allemaal onder de $169.

Antonoff gaf haar schoenen, zoals gebruikelijk, de namen van haar beste vrienden en dierbaarste familieleden mee: binnenkort loopt u misschien rond met Alia, Jack, Tavi, of Lena aan uw voeten(wij gokken Tavi Gevinson, Lena Dunham, Alia Shawkat en broer Jack Antonoff). De lijn, die de catchy naam Schoolgirl-Spunky Spring '13 kreeg, wordt nu al gehypet op sociale netwerksites zoals Pinterest en Twitter. Nu is het enkel nog wachten op de zachte lentetemperaturen die horen bij de vrolijke hipstershoes. (LP)

Indielieveling, Rachel Antonoff, stelt haar lentecollectie in samenwerking met schoenenmerk Bass voor. Het is niet de eerste samenwerking tussen het klassieke schoenenmerk en de jonge ontwerpster. De ontwerpen van Antonoff worden samengebracht onder het label Bass ♥ Rachel Antonoff en zijn een waar succes bij het jonge hipsterpubliek. Het geheim van Antonoff's schoenen schuilt in de combinatie van een klassieke pasvorm - meestal die van de Oxford schoen en de loafer - en een trendy kleurenpalet. De lentecollectie is opgebouwd uit metaalkleurig leder, doorzichtig plastiek, colorblocking en zachte pastels. Betaalbaar zijn ze ook, want de prijzen van de schoenen blijven allemaal onder de $169. Antonoff gaf haar schoenen, zoals gebruikelijk, de namen van haar beste vrienden en dierbaarste familieleden mee: binnenkort loopt u misschien rond met Alia, Jack, Tavi, of Lena aan uw voeten(wij gokken Tavi Gevinson, Lena Dunham, Alia Shawkat en broer Jack Antonoff). De lijn, die de catchy naam Schoolgirl-Spunky Spring '13 kreeg, wordt nu al gehypet op sociale netwerksites zoals Pinterest en Twitter. Nu is het enkel nog wachten op de zachte lentetemperaturen die horen bij de vrolijke hipstershoes. (LP)