Het label veranderde recent hun naam Entre Chien et Loup in Comme les Loups en gaf ook hun strikjes klinkende namen zoals Beau Brummell, The Author en Impasto.

Aangezien de strikjes van Comme les Loups ook verhalen vertellen, wil het label een leuke shoot organiseren met mannen op leeftijd (45-65 jaar). Rimpels, grijze haren en karakterkoppen zijn meer dan welkom. Zou je graag meedoen, of zou je graag iemand willen inschrijven? Verstuur een e-mail met foto en naam voor 1 mei naar info@commelesloups.com . Zo wordt je misschien wel een van de gezichten van zomer 2016.

Wie zijn Comme les Loups?

Architecte Isabel Naesens en haar vriend, filmstudent Sam Peeters, richtten in zomer 2013 Comme les Loups op. Na een vergeefse zoektocht naar een stijlvolle strik voor een trouwfeest die zijn kostuum afstemt op haar jurk, besluit de 27-jarige architecte haar naaimachine boven te halen. Het blijft niet bij deze ene strik. Het uitgebreide assortiment frisse en kleurrijke vlinderdassen vindt al snel een afzetmarkt.

De naam Comme les Loups - zoals de wolven - verwijst naar het kameraadschap onder mannen en tegelijkertijd naar de esthetiek van het nachtdier, de man die 's avond op stap gaat. Een half jaar later, in mei 2014, ontdekt Café Costume het Antwerpse merk op een pop-up shop. Ondertussen hebben Comme les Loups x Café Costume een derde exclusieve samenwerkingscollectie achter de kiezen.

De collectie van Comme les Loups is - naast in de winkels - ook verkrijgbaar via hun webshop www.commelesloups.com. Hier kan je ook vragen naar een op maat gemaakt exemplaar. Aangezien alle strikken op bestelling gemaakt worden, is het perfect mogelijk om jouw ideale strik te laten maken.

All ages looking good in Comme les Loups

A photo posted by comme les loups (@commelesloups) on

Het label veranderde recent hun naam Entre Chien et Loup in Comme les Loups en gaf ook hun strikjes klinkende namen zoals Beau Brummell, The Author en Impasto. Aangezien de strikjes van Comme les Loups ook verhalen vertellen, wil het label een leuke shoot organiseren met mannen op leeftijd (45-65 jaar). Rimpels, grijze haren en karakterkoppen zijn meer dan welkom. Zou je graag meedoen, of zou je graag iemand willen inschrijven? Verstuur een e-mail met foto en naam voor 1 mei naar info@commelesloups.com . Zo wordt je misschien wel een van de gezichten van zomer 2016. Wie zijn Comme les Loups? Architecte Isabel Naesens en haar vriend, filmstudent Sam Peeters, richtten in zomer 2013 Comme les Loups op. Na een vergeefse zoektocht naar een stijlvolle strik voor een trouwfeest die zijn kostuum afstemt op haar jurk, besluit de 27-jarige architecte haar naaimachine boven te halen. Het blijft niet bij deze ene strik. Het uitgebreide assortiment frisse en kleurrijke vlinderdassen vindt al snel een afzetmarkt. De naam Comme les Loups - zoals de wolven - verwijst naar het kameraadschap onder mannen en tegelijkertijd naar de esthetiek van het nachtdier, de man die 's avond op stap gaat. Een half jaar later, in mei 2014, ontdekt Café Costume het Antwerpse merk op een pop-up shop. Ondertussen hebben Comme les Loups x Café Costume een derde exclusieve samenwerkingscollectie achter de kiezen. De collectie van Comme les Loups is - naast in de winkels - ook verkrijgbaar via hun webshop www.commelesloups.com. Hier kan je ook vragen naar een op maat gemaakt exemplaar. Aangezien alle strikken op bestelling gemaakt worden, is het perfect mogelijk om jouw ideale strik te laten maken.