We kondigden al eerder aan dat Luca Guadagnino, bekend van 'Io sono l'amore', een romantische kortfilm zou regisseren voor het modehuis Salvatore Ferragamo. De film werd in 8 delen op de wereld los gelaten en is nu integraal te bekijken via de website van het merk en via YouTube.

Sara Campbell (Kaya Scodelario) is een jonge, ietwat excentrieke vrouw die haar relatie beu is. Ze rent - letterlijk - weg van haar ex en loopt Jared (Tom Ellis) tegen het lijf. Hun toevallige ontmoeting is het begin van een doldwaas avontuur rond de wereld. We volgen de jonge geliefden in de kortfilm 'Walking Stories' naar Firenze, Los Angeles en Shanghai - drie steden waar Ferragamo een band mee heeft.

'Walking Stories' is geen alledaagse campagnefilm. De schoenen van het merk komen wel in beeld, maar ze zijn allesbehalve de focus van het verhaal. Andrea Tremolada van Ferragamo legt uit dat het de bedoeling was dat de film op zich stond en dat het publiek op die manier de ziel van het merk zou vatten. 'We proberen niets te verkopen met de film dus hebben we er ook geen commerciële kortfilm van gemaakt. We wilden gewoon een liefdesverhaal vertellen op de Ferragamo-manier, een lange wandeling vol humor en verrassingen. Het moest een elegant, klassiek liefdesverhaal worden dat de ziel van ons merk zoals het vandaag de dag is op een intrigerende manier toont,' aldus Tremolada.

De kortfilm is een echt pareltje geworden met charmante protagonisten, een leuke soundtrack en prachtige beelden. Maar oordeelt u vooral zelf. (LP)

We kondigden al eerder aan dat Luca Guadagnino, bekend van 'Io sono l'amore', een romantische kortfilm zou regisseren voor het modehuis Salvatore Ferragamo. De film werd in 8 delen op de wereld los gelaten en is nu integraal te bekijken via de website van het merk en via YouTube. Sara Campbell (Kaya Scodelario) is een jonge, ietwat excentrieke vrouw die haar relatie beu is. Ze rent - letterlijk - weg van haar ex en loopt Jared (Tom Ellis) tegen het lijf. Hun toevallige ontmoeting is het begin van een doldwaas avontuur rond de wereld. We volgen de jonge geliefden in de kortfilm 'Walking Stories' naar Firenze, Los Angeles en Shanghai - drie steden waar Ferragamo een band mee heeft. 'Walking Stories' is geen alledaagse campagnefilm. De schoenen van het merk komen wel in beeld, maar ze zijn allesbehalve de focus van het verhaal. Andrea Tremolada van Ferragamo legt uit dat het de bedoeling was dat de film op zich stond en dat het publiek op die manier de ziel van het merk zou vatten. 'We proberen niets te verkopen met de film dus hebben we er ook geen commerciële kortfilm van gemaakt. We wilden gewoon een liefdesverhaal vertellen op de Ferragamo-manier, een lange wandeling vol humor en verrassingen. Het moest een elegant, klassiek liefdesverhaal worden dat de ziel van ons merk zoals het vandaag de dag is op een intrigerende manier toont,' aldus Tremolada. De kortfilm is een echt pareltje geworden met charmante protagonisten, een leuke soundtrack en prachtige beelden. Maar oordeelt u vooral zelf. (LP)