Palladium is al jarenlang gelinkt aan stadse subculturen over de hele wereld. Urban exploration is dan ook een van hun hoofdthema's. Dit seizoen wil Palladium samen met haar Urban Explorers anderen inspireren en aanmoedigen om eropuit te trekken en om hun eigen omgeving te ontdekken.

Daarom posten de Explorers vanaf 12 oktober foto's van hun eigen persoonlijke ontdekkingstocht op Instagram en is alles te volgen op de website van Palladium. De Belgische explorers Cristina Munteanu en Maxim Vanheertum vervolledigen het Explorer-team, samen met de Londenaar Night Scape en de bekende Amsterdamse Sizoo brothers.

(LP)

Palladium is al jarenlang gelinkt aan stadse subculturen over de hele wereld. Urban exploration is dan ook een van hun hoofdthema's. Dit seizoen wil Palladium samen met haar Urban Explorers anderen inspireren en aanmoedigen om eropuit te trekken en om hun eigen omgeving te ontdekken.Daarom posten de Explorers vanaf 12 oktober foto's van hun eigen persoonlijke ontdekkingstocht op Instagram en is alles te volgen op de website van Palladium. De Belgische explorers Cristina Munteanu en Maxim Vanheertum vervolledigen het Explorer-team, samen met de Londenaar Night Scape en de bekende Amsterdamse Sizoo brothers. (LP)