Schoenenmerk Palladium heeft de zangeres Eliza Doolittle gestrikt voor de nieuwe lente/zomercampagne. Een half jaar na de samenwerking met een andere bekende muzikant, niemand minder dan Pharrell Williams, weet Palladium opnieuw een bekend gezicht aan te trekken.

In de nieuwe campagne van Palladium met Eliza Doolittle gaat de zangeres op ontdekkingstocht in haar eigen thuisstad en trekt ze naar het monumentale Battersea Power Station langs de Theems. Deze voormalige kolencentrale, gebouwd in de jaren 30, is uitgegroeid tot een monument en vormt de achtergrond voor de video met Eliza Doolittle voor Paladium. Zij gaat, voor het gebouw wordt gerestaureerd, op verkenning in het monument.

Battersea Power Station in de populaire cultuur

Battersea Power Station, dat al jaren leegstaat, werd bekend binnen de popcultuur door afgebeeld te worden op de cover van het album 'Animals' van Pink Floyd in 1977. Daarnaast vormde het ook de achtergrond voor films, waaronder voor 'The King's Speech' en 'RocknRolla' van Guy Richie.

Vintage look

Aan haar voeten draagt Eliza Palladium Boots uit de 'Enzyme Washed'-collectie voor de komende lente/zomer. De stof werd gestondewashed, waardoor de schoenen een vintage uitstraling krijgen. Het lijkt wel alsof ze al eens gedragen werden, maar dat maakt de collectie nu net zo 'retro'. De prijzen variëren tussen de 74,95 euro tot 84,95 euro.

Bekijk hier de campagnevideo met Eliza Doolittle:

(LVR)

Schoenenmerk Palladium heeft de zangeres Eliza Doolittle gestrikt voor de nieuwe lente/zomercampagne. Een half jaar na de samenwerking met een andere bekende muzikant, niemand minder dan Pharrell Williams, weet Palladium opnieuw een bekend gezicht aan te trekken. In de nieuwe campagne van Palladium met Eliza Doolittle gaat de zangeres op ontdekkingstocht in haar eigen thuisstad en trekt ze naar het monumentale Battersea Power Station langs de Theems. Deze voormalige kolencentrale, gebouwd in de jaren 30, is uitgegroeid tot een monument en vormt de achtergrond voor de video met Eliza Doolittle voor Paladium. Zij gaat, voor het gebouw wordt gerestaureerd, op verkenning in het monument. Battersea Power Station in de populaire cultuur Battersea Power Station, dat al jaren leegstaat, werd bekend binnen de popcultuur door afgebeeld te worden op de cover van het album 'Animals' van Pink Floyd in 1977. Daarnaast vormde het ook de achtergrond voor films, waaronder voor 'The King's Speech' en 'RocknRolla' van Guy Richie.Vintage look Aan haar voeten draagt Eliza Palladium Boots uit de 'Enzyme Washed'-collectie voor de komende lente/zomer. De stof werd gestondewashed, waardoor de schoenen een vintage uitstraling krijgen. Het lijkt wel alsof ze al eens gedragen werden, maar dat maakt de collectie nu net zo 'retro'. De prijzen variëren tussen de 74,95 euro tot 84,95 euro. Bekijk hier de campagnevideo met Eliza Doolittle:(LVR)