Brian Atwood heeft heel wat stof doen opwaaien met zijn nieuwste campagne. Niet dat de reclamewereld van vandaag de dag preuts is, maar de schoenenontwerper gaat volgens de hedendaagse Mad Men toch een tikkeltje te ver. In de campagnevideo zien we het naakte Victoria's Secretmodel Candice Swanepoel naar een heleboel suggestieve orgiebeelden kijken. Later kronkelt ze heen en weer op het bed. Ook de reclameborden laten weinig aan de verbeelding over.
Daarom werd besloten dat de campagne niet metershoog op de de gevel van Brian Atwood's Madison Avenue winkel mag hangen. Het filmpje is dan weer verbannen van sommige taxi-televisies. Een minder expliciete versie werd ondertussen goedgekeurd, maar wij zagen toch al minstens even provocerende reclamecampagnes voorbijflitsen.

Brian Atwood heeft heel wat stof doen opwaaien met zijn nieuwste campagne. Niet dat de reclamewereld van vandaag de dag preuts is, maar de schoenenontwerper gaat volgens de hedendaagse Mad Men toch een tikkeltje te ver. In de campagnevideo zien we het naakte Victoria's Secretmodel Candice Swanepoel naar een heleboel suggestieve orgiebeelden kijken. Later kronkelt ze heen en weer op het bed. Ook de reclameborden laten weinig aan de verbeelding over. Daarom werd besloten dat de campagne niet metershoog op de de gevel van Brian Atwood's Madison Avenue winkel mag hangen. Het filmpje is dan weer verbannen van sommige taxi-televisies. Een minder expliciete versie werd ondertussen goedgekeurd, maar wij zagen toch al minstens even provocerende reclamecampagnes voorbijflitsen.