2015 was onmiskenbaar het jaar van de Stan Smith schoen. De historische Adidas-kick kent een lange, zeer woelige geschiedenis die niemand anders dan Gary Aspden uit de doeken zou kunnen doen - een must see voor iedereen met Stan Smiths in de garderobe die de schoenen 'gewoon, kweetnie, kei mooi' vindt. Wie dweept met producten kan er maar beter de achtergrond van kennen en na het bekijken van dit filmpje kan je in ieder geval interessantere feitjes droppen dan 'dat was een tennisser, nee?"

Je komt te weten waarom de productie zo lang werd stilgelegd, welke beroemde platenhoezen deze sneakers al mochten opleuken en leer meer over de bizarre manier de schoen aan zijn naam is genomen - en dat alles in een sappig Geordie accent.

2015 was onmiskenbaar het jaar van de Stan Smith schoen. De historische Adidas-kick kent een lange, zeer woelige geschiedenis die niemand anders dan Gary Aspden uit de doeken zou kunnen doen - een must see voor iedereen met Stan Smiths in de garderobe die de schoenen 'gewoon, kweetnie, kei mooi' vindt. Wie dweept met producten kan er maar beter de achtergrond van kennen en na het bekijken van dit filmpje kan je in ieder geval interessantere feitjes droppen dan 'dat was een tennisser, nee?" Je komt te weten waarom de productie zo lang werd stilgelegd, welke beroemde platenhoezen deze sneakers al mochten opleuken en leer meer over de bizarre manier de schoen aan zijn naam is genomen - en dat alles in een sappig Geordie accent.