Het Nederlandse zonnebrillenmerk Beaver Bril brengt twee verrassend lichte stenen zonnebrillen uit. Je kan kiezen tussen een donkere variant (een combinatie van steen op een zwart abrikozenhouten frame) en een lichte uitvoering (een samenspel van steen en ginkgohout).

Beaver Bril
© Beaver Bril

Ook het erg hippe brillenmerk Shwood heeft zijn versie van de stenen bril. Het model is klassiek, het materiaal allerminst.

Shwood
© Shwood

Hoewel er momenteel nog niet veel stenen brillen te krijgen zijn, voorspellen wij een nieuwe hit. Ook op Kickstarter zijn mensen namelijk op zoek naar funding om hun stenen brillen te kunnen produceren.

(EK)

Het Nederlandse zonnebrillenmerk Beaver Bril brengt twee verrassend lichte stenen zonnebrillen uit. Je kan kiezen tussen een donkere variant (een combinatie van steen op een zwart abrikozenhouten frame) en een lichte uitvoering (een samenspel van steen en ginkgohout).Ook het erg hippe brillenmerk Shwood heeft zijn versie van de stenen bril. Het model is klassiek, het materiaal allerminst.Hoewel er momenteel nog niet veel stenen brillen te krijgen zijn, voorspellen wij een nieuwe hit. Ook op Kickstarter zijn mensen namelijk op zoek naar funding om hun stenen brillen te kunnen produceren. (EK)