Nadat in juli een eerste samenwerking tussen het sneakermerk én de prachtige prints van Liberty of London een schot in de roos was, lanceren de twee een nieuwe capsulecollectie.

De vijf stoffen die voor de Vans-sneakers gebruikt worden, dateren uit de late jaren zeventig. Het spectrum is weer erg aanlokkelijk: van een felrode bloemenprint over een pastelkleurige combo en een drukke paarse look. Voor ieder wat wils, ook wat betreft de Vans. De capsulecollectie bevat make-overs van de Era, Sk8-Hi Reissue, Sk8-Hi Slim en de Authentic. (AB)

Nadat in juli een eerste samenwerking tussen het sneakermerk én de prachtige prints van Liberty of London een schot in de roos was, lanceren de twee een nieuwe capsulecollectie.De vijf stoffen die voor de Vans-sneakers gebruikt worden, dateren uit de late jaren zeventig. Het spectrum is weer erg aanlokkelijk: van een felrode bloemenprint over een pastelkleurige combo en een drukke paarse look. Voor ieder wat wils, ook wat betreft de Vans. De capsulecollectie bevat make-overs van de Era, Sk8-Hi Reissue, Sk8-Hi Slim en de Authentic. (AB)