De laarzen van Ugg Australia en de naaldhakken van Jimmy Choo. Het zijn twee stijlen die maar weinig met mekaar te maken hebben. Maar toch brengen beide merken -die wel gemeen hebben dat ze geliefd zijn bij de sterren- samen een gelimiteerde editie uit.

Ugg & Jimmy Choo zal bestaan uit vijf modellen, gebaseerd op de vrouwenlaarzen in schapenvel van Ugg. Die krijgen dan enkele glamoureuze details die de spirit van Jimmy Choo moeten weerspiegelen.

"We zijn erg trots een gamma te kunnen voorstellen dat het beste van beide merken verenigt. Het comfort van de Ugg en de stijl van Choo", zo verklaarde Tamara Mellon, ceo en stichtster van Jimmy Choo. Zelf beweert ze trouwens naast haar eigen label maar één ander merk in de kast te hebben en dat is Ugg Australia.

De collectie is vanaf oktober beschikbaar in geselecteerde Jimmy Choo en Ugg Australiawinkels én in hun online shops. Prijzen gaan van 595 tot 795 dollar.

Ann Heylens.

De laarzen van Ugg Australia en de naaldhakken van Jimmy Choo. Het zijn twee stijlen die maar weinig met mekaar te maken hebben. Maar toch brengen beide merken -die wel gemeen hebben dat ze geliefd zijn bij de sterren- samen een gelimiteerde editie uit.Ugg & Jimmy Choo zal bestaan uit vijf modellen, gebaseerd op de vrouwenlaarzen in schapenvel van Ugg. Die krijgen dan enkele glamoureuze details die de spirit van Jimmy Choo moeten weerspiegelen. "We zijn erg trots een gamma te kunnen voorstellen dat het beste van beide merken verenigt. Het comfort van de Ugg en de stijl van Choo", zo verklaarde Tamara Mellon, ceo en stichtster van Jimmy Choo. Zelf beweert ze trouwens naast haar eigen label maar één ander merk in de kast te hebben en dat is Ugg Australia. De collectie is vanaf oktober beschikbaar in geselecteerde Jimmy Choo en Ugg Australiawinkels én in hun online shops. Prijzen gaan van 595 tot 795 dollar. Ann Heylens.