Het Belgische juwelenmerk Twice As Nice pakt uit met een nostalgische Disneycollectie.

Dat Disney niet enkel bedoeld is voor de allerkleinsten bewijst de nieuwe collectie van Twice As Nice. Het Belgische juwelenmerk liet zich inspireren op de iconische Mickey en Minnie Mouse van The Walt Disney Company. Het resultaat is een collectie van twee uitersten: enerzijds enkele zeer fijne juwelen in zilver, geel en roos goud, anderzijds de meer edgy juwelen in gepolijst staal.

"Voor deze collectie kozen we een vintage Mickey en Minnie, en ook kleuren werden achterwege gelaten voor een meer volwassen resultaat", aldus Joanna Cacciola , de 26-jarige ontwerpster van Twice As Nice. (ADC)

De 'Disney inspires Twice As Nice' collectie is verkrijgbaar vanaf april 2013 in alle Twice As Nice winkels, prijzen tussen 14,95 en 84,95 euro.

Het Belgische juwelenmerk Twice As Nice pakt uit met een nostalgische Disneycollectie. Dat Disney niet enkel bedoeld is voor de allerkleinsten bewijst de nieuwe collectie van Twice As Nice. Het Belgische juwelenmerk liet zich inspireren op de iconische Mickey en Minnie Mouse van The Walt Disney Company. Het resultaat is een collectie van twee uitersten: enerzijds enkele zeer fijne juwelen in zilver, geel en roos goud, anderzijds de meer edgy juwelen in gepolijst staal. "Voor deze collectie kozen we een vintage Mickey en Minnie, en ook kleuren werden achterwege gelaten voor een meer volwassen resultaat", aldus Joanna Cacciola , de 26-jarige ontwerpster van Twice As Nice. (ADC) De 'Disney inspires Twice As Nice' collectie is verkrijgbaar vanaf april 2013 in alle Twice As Nice winkels, prijzen tussen 14,95 en 84,95 euro.